Ποιό παιδί κερδίζει την πρώτη μαθητική υποτροφία -ύψους 20.000 ευρώ- του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece

(Απόσπασμα από άρθρο της ιστοσελίδας kathimerini.gr)

SEN

Το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece πραγματοποιεί τη Δευτέρα 1ηΟκτωβρίου 2018 στις 11:30 π.μ. στα γραφεία του ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα την πρώτη συνέντευξη τύπου στην ιστορία του για να ανακοινώσει μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία. Ένα νέο καινοτόμο πρόγραμμα υποστήριξης εργατικών και δημιουργικών παιδιών που θα εφαρμοσθεί για πρώτη φορά σε μαθητές στην Ελλάδα και συνοδεύεται απόχρηματικές υποτροφίες για τις σπουδές τους.

Στη συνέντευξη τύπου, ο Πρόεδρος του ΣΕΝ/JA Greece, βραβευμένος επιχειρηματίας κ.Μάρκος Βερέμης θα ανακοινώσει ποιό παιδί επελέγη να είναι το πρώτο που θα λάβει υποτροφία από το ΣΕΝ/JA Greece, ύψους 20.000 ευρώ!  Το ταλαντούχο παιδί θα είναι παρών στα γραφεία του ΣΕΒ και θα μιλήσει για την εμπειρία του ως «επιχειρηματίας», για τα συναισθήματά του για την κατάκτηση της πρώτης υποτροφίας αλλά και τους στόχους του για το μέλλον.Είναι ένα σπουδαίο παιδί που ζει στην περιφέρεια και έχει διακριθεί και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο από το Junior Achievement Europe, στο οποίο υπάγεται το ΣΕΝ/JA Greece.

Θα είναι εκεί και θα περιγράψουν με ενθουσιασμό την εμπειρία τους οι «Διευθυντές» μαθητικών «Εικονικών Επιχειρήσεων» από το 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης, το1ο ΕΠΑΛ Ασπροπύργου, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Pierce και τηνΕκπαιδευτική Αναγέννηση. Οι εγγραφές στα Γυμνάσια και Λύκεια, για το πρόγραμμα τηςΜαθητικής Εικονικής Επιχείρησης 2019έχουν ξεκινήσει στην ιστοσελίδα του ΣΕΝ/JA Greecewww.senja.grκαι θα διαρκέσουν έως 20 Νοεμβρίου. Υλοποιείται για μαθητές και μαθήτριες 15-18 ετών, χωρίς κανένα κόστος για τα σχολεία και τα παιδιά.